Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Καπ Γαλλίας: Το σήκωσε για 6η σερί φορά η Παρί

Σούπερ Καπ Γαλλίας: Το σήκωσε για 6η σερί φορά η Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/8/2018 20:52
Η Παρί Σεν Ζερμέν με βασικό τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν διέλυσε με 4-0 την Μονακό και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Γαλλίας για 6η διαδοχική φορά και 8η συνολικά (ρεκόρ).

Σε περίπατο μετέτρεψε η Παρί Σεν Ζερμέν τον τελικό του Σούπερ Καπ Γαλλίας με αντίπαλο την Μονακό. Παρότι παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές η ομάδα του Τόμας Τούχελ (ντεμπούτο) πήρε εμφατική νίκη με 4-0 στο Σενζέν της Κίνας, όπου διεξήχθη ο αγώνας, και σήκωσε το τρόπαιο για 6η διαδοχική φορά και 8η συνολικά. Έτσι, έπιασε την Λιόν στην κορυφή της λίστας με τις περισσότερες κατακτήσεις.

Ο Άνχελ ντι Μαρία άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό με υπέροχη εκτέλεση φάουλ και ο 20χρονος Γάλλος Κριστοφέρ Ενκινκί έκανε το 2-0 στο 39'. Το 3-0 έγραψε στο 67' ο Τίμοθι Γουεά, γιός του μεγάλου Τζόρτζ, ενώ το κερασάκι έβαλε στις καθυστερήσεις ο Ντι Μαρία διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Σ’ όλο το ματς αγωνίστηκε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ενώ ο Νεϊμάρ πήρε τη θέση του Βεράτι στο 76’ και επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν μετά από πέντε μήνες.

Παρί Σεν Ζερμέν: Μπουφόν, Νταγκμπά, Ριμάν, Σίλβα (73' Μπερνέντ), Ενσοκί, Βεράτι (76' Νεϊμάρ), Ντιαρά (64' Μαρκίνιος), Ραμπιό, Ντι Μαρία, Γουεά, Ενκινκί

Μονακό: Μπενάλιο, Ράτζι, Γκλικ, Ζέμερσον, Σερανό, Τίλεμανς, Πελέ (46' Ντιόπ), Αολού, Γκραντσέρ (46' Μπαλντέ), Γιόβετιτς, Λόπες (65' Εμπουλά)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.