Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα για Μπενφίκα και Βιντεότον

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα για Μπενφίκα και Βιντεότον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2018 01:04
Με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να είναι βασικός, η Μπενφίκα επικράτησε με 1-0 της Μπενφίκα στο «Ντραγκάο» και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ΠΑΟΚ-Σπαρτάκ.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Μπενφίκα. Οι «αετοί» πήραν τη νίκη με 1-0 επί της Φενέρμπαχτσε στη Λισαβόνα και απέκτησαν το προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στη Κωνσταντινούπολη. Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής θα αντιμετωπίσει αυτόν από το ζευγάρι του ΠΑΟΚ με τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Οι Λουζιτανοί, που είχαν βασικό τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και στον πάγκο τον Ανδρέα Σάμαρη, ήταν ανώτεροι και πήραν τη νίκη με το γκολ του Σέρβι στο 69’. Ο Αργεντινός πέτυχε το μοναδικό γκολ με σουτ μέσα από την περιοχή (είχε ευθύνη ο Βολκάν) έπειτα από ασίστ στου Σάλβιο.

Από την άλλη, η Βιντεότον απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Μάλμε και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση εν όψει της ρεβάνς στη Ουγγαρία. Υπενθυμίζεται ότι όποια από τις δύο ομάδες περάσει στα πλέι οφ, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ-Σέλτικ. Οι Σουηδοί προηγήθηκαν στο 62’ με τον Κρίστιανσεν, όμως οι Ούγγροι απάντησαν στο 71’ με τον Νεγκό έπειτα από λάθη της σουηδικής άμυνας.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας για τον 3ο προκριματικό, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πήρε «διπλό» με 2-0 από την έδρα της Αστάνα, ενώ η ΜΠΑΤΕ έφυγε με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Καραμπάκ. Η Σλάβια Πράγας χρειάστηκε το πέναλτι του Χούσμπαουερ στο 90+6’ για να ισοφαρίσει σε 1-1 την Ντιναμό Κιέβου (προηγήθηκε στο 82’ με Βέρμπιτς) στην έδρα της, ενώ με πέναλτι του Μπεν (23’), ο Ερυθρός Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Σπαρτάκ Τρνάβα (απάντησε ένα λεπτό μετά με τον Γκρέντελ) στο Βελιγράδι.

Τέλος, ο Άγιαξ προηγήθηκε με 2-0 της Σταντάρ μέσα στη Λιέγη (19’ Χούντελαρ, 34’ Τάντιτς), όμως οι Βέλγοι έμειναν ζωντανοί (2-2) χάρη στο γκολ του Καρσελά (67’) και το πέναλτι του Εμόντ στο 90+5’.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.