Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Στην Τσέλσι με ποσό ρεκόρ ο Κέπα

Επίσημο: Στην Τσέλσι με ποσό ρεκόρ ο Κέπα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/8/2018 01:01
Η Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Κέπα Αριθαμπαλάγα, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να υπογράφει επταετές συμβόλαιο και να γίνεται αυτόματα η ακριβότερη μεταγραφή γκολκίπερ στην ιστορία, αφού κόστισε το ποσό των 80 εκατ. ευρώ.

Ο Κέπα Αριθαμπαλάγα είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Τιμπό Κουρτουά κάτω από τα δοκάρια της Τσέλσι. Οι «μπλε» έβαλαν στα ταμεία τους 40 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Βέλγου γκολκίπερ στην Ρεάλ και έδωσαν το διπλό ποσό στην Μπιλμπάο για την απόκτηση του Ισπανού πορτιέρο.

Ο 23χρονος διεθνής άσος έβαλε την υπογραφή του σε επταετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 10 εκατ. λίρες και έγινε αυτόματα η ακριβότερη μεταγραφή γκολκίπερ στην ιστορία, ξεπερνώντας αυτή του Άλισον στη Λίβερπουλ (62,5 εκατ. ευρώ +10 ως μπόνους).

Με δεδομένο ότι το μεταγραφικό παράθυρο στην Αγγλία κλείνει την Πέμπτη (9/8), οι «μπλε» αναγκάστηκαν να βγάλουν πολλά λεφτά από τα ταμεία τους για να καλύψουν το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Κουρτουά. Ο τελευταίος πίεσε ασφυχτικά τους Λονδρέζους προκειμένου να πάρει μεταγραφή στην Ρεάλ και εν τέλει οι Λονδρέζοι είπαν το «ναι» στη «βασίλισσα» έτσι ώστε να μην τον χάσουν ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.