Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ήττα για Σέλτικ πριν την ΑΕΚ

Ήττα για Σέλτικ πριν την ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/8/2018 17:08
Η Σέλτικ, με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, γνώρισε την ήττα με 1-0 στην έδρα της Χάρτς, προβληματίζοντας με την απόδοση της στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η Σέλτικ, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από την Χαρτς στο Τάινκαστλ. Ο Μπρένταν Ρότζερς ξεκούρασε αρκετούς βασικούς (Ρόγκιτς, Εντσάμ, Εντουάρντ και Φόρεστ) εν όψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι Κέλτες δεν μπήκαν δυνατά στο ματς, ωστόσο όσο περνούσαν τα λεπτά κατάφεραν να ισορροπήσουν και στο φινάλε του πρώτου μέρους είχαν σημαντική στιγμή με κοντινό πλασέ του Γκρίφιθς αλλά ο Σμιθ έσωσε τη Χαρτς πάνω στη γραμμή. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα καλή στιγμή με σουτ του Λούστιγκ, όμως ο Ζμάμαλ έδιωξε με τα ακροδάχτυλα.

Η Χαρτς κράτησε το μηδέν και στο 57’ πήρε το προβάδισμα με δυνατό σουτ του Λάφερτι με το εξωτερικό από το ύψος της περιοχής. Στη συνέχεια η Σέλτικ δεν κατέφερε να φανεί απειλητική και να βρει απάντηση, με το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων να μένει ως το φινάλε.

Σέλτικ: Γκόρντον, Λούστιγκ, Σιμούνοβιτς, Χέντρι, Τιέρνι, Μπράουν, Κουάσι (70' Ρόγκιτς), Χέις (63' Φόρεστ), ΜακΓκρέγκορ, Σινκλέρ, Γκρίφιθς (63' Εντουάρντ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.