Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: 2x2 η Τότεναμ, «έσπασε» την κατάρα ο Κέιν

Πρέμιερ Λιγκ: 2x2 η Τότεναμ, «έσπασε» την κατάρα ο Κέιν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/8/2018 19:36
Με τον Χάρι Κέιν να σκοράρει για πρώτη φορά τον μήνα Αύγουστο, η Τότεναμ επικράτησε με 3-1 της μαχητικής Φούλαμ στο «Γουέμπλεϊ» και έκανε το 2x2 στο πρωτάθλημα.

Η νεοφώτιστη Φούλαμ έβαλε δύσκολα στην Τότεναμ, ωστόσο οι «πετεινοί» «καθάρισαν» το ματς σε ένα τρίλεπτο (74’-77’) και πήραν τη δεύτερη νίκη τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, ωστόσο τόσο ο Άλι όσο και ο Έρικσεν (δοκάρι) δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Φάμπρι. Αυτό κατάφερε στο 43’ ο Λούκας Μόουρα, πετυχαίνοντας ένα τρομερό τέρμα με εξαιρετικό πλασέ από το ύψος της περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος η Φούλαμ μπήκε με άλλο πρόσωπο και στο πρώτο τέταρτο ήταν κυρίαρχη στο ματς. Στο 48’ το πλασέ του Μίτροβιτς βρήκε στο δοκάρι όμως τέσσερα λεπτά μετά ο Σέρβος σκόραρε με κοντινή κεφαλιά, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1.

Οι παίκτες του Γιοκάνοβιτς προσπάθησαν να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα, όμως μετά το 60’ η Τότεναμ επανέκτησε τον έλεγχο και ήταν αυτή που πίεζε για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Στο 71’ ο Κέιν είχε δοκάρι όμως τρία λεπτά μετά (74’) ο Τρίπιερ σκόραρε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ για το 2-1 των «πετεινών».

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Κέιν (77’), ο οποίος έσπασε την κατάρα που τον ήθελε να μην σκοράρει σε παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ τον Αύγουστο. Χρειάστηκε 15 ματς και 49 προσπάθειες για να τα καταφέρει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.