Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σε ένα μήνα ΑΜΚ 10 εκατ. για τον Παϊρότζ!

Σε ένα μήνα ΑΜΚ 10 εκατ. για τον Παϊρότζ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/8/2018 14:37
Το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πιστοποίησε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος κατέβαλε τα 17,4 από τα 20 εκατ. ευρώ και συγκαλεί νέα Γενική Συνέλευση που θα προκηρύξει ΑΜΚ ύψος 10 εκατ. ευρώ.

Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά το οποίο τα μέλη του ενημερώθηκαν πως τα χρήματα που μπήκαν από τον Γιάννη Αλαφούζο στην ΑΜΚ ύψους 20 εκατ. ευρώ που ολοκληρώθηκε είναι 17,4 εκατ. ευρώ. Από αυτά τα 9 εκατ. ευρώ προέρχονται από την εταιρία Sortivo συμφερόντων του μεγαλομετόχου και τα υπόλοιπα 8 από τον ίδιο τον «mr. ΣΚΑΪ».

Από εκεί και πέρα, ανακοινώθηκε ότι η νέα αύξηση μέσω της οποίας ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα μπορεί να μπει στην ομάδα και να υπάρξει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ορίστηκε στα 10 εκατομμύρια και θα έχει διάρκεια τριών μηνών. Αφετηρία της θα είναι η Γενική Συνέλευση της 21ης Σεπτεμβρίου, η οποία θα μπορεί να αλλάξει και τα μέλη του Δ.Σ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πλευρά Παϊρότζ είχε δεσμευθεί και δημόσια πως η πρόταση της θα φέρει 47 εκατ. ευρώ άμεσα στα ταμεία του συλλόγου, ποσό που απέχει πάρα πολύ από τα 10 της ερχόμενης αύξησης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.