Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επιτέλους νίκη για Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Επιτέλους νίκη για Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/8/2018 19:16
Έστω και δύσκολα, η Άρσεναλ κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Γουέστ Χαμ στο «Έμιρειτς» και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. Μονρεάλ (30’), Ντιόπ (70 αυτ.) και Γουέλμπεκ (90+2’) τα γκολ, προηγήθηκαν με Αρναούτοβιτς (25’) οι φιλοξενούμενοι.

Μετά από δύο ήττες κόντρα σε Σίτι και Τσέλσι, η Άρσεναλ του Ουνάι Έμερι πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-1 της Γουέστ Χαμ στο «Έμιρειτς». Οι «κανονιέρηδες» τα βρήκαν σκούρα από την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι αλλά είχαν σύμμαχο την τύχη, ανοίγοντας το δρόμο της νίκης χάρη σε αυτογκόλ του άτυχου Ντιόπ. Τα «σφυριά» δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και παρέμειναν στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς βαθμό μετά από 3 αγωνιστικές.

Οι «κανονιέρηδες» είχαν μεγάλα θέματα στο ανασταλτικό κομμάτι και στο 25’ ο Αρναούτοβιτς με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. Η Άρσεναλ απάντησε στο 30’ με τον Μονρεάλ ύστερα από γύρισμα του Μπεγιερίν, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η Γουέστ Χαμ έμπαινε όποτε ήθελε στην περιοχή των γηπεδούχων και είχε μεγάλες στιγμές με Σνότγκρας, Άντερσον (2) και Αρναούτοβιτς (2) για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα.

Οι επεμβάσεις του Τσεχ και η αστοχία των παικτών του Μανουέλ Πελεγκρίνι κράτησαν το σκορ στο 1-1, ώσπου στο 70’ η Άρσεναλ ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ο Λακαζέτ έκανε το γύρισμα, η μπάλα βρήκε στον Ντιόπ και κατέληξε στα δίχτυα του Φαμπιάνσκι για το 2-1. Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους που πατούσαν καλύτερα στο ματς και στις καθυστερήσεις «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη με εύστοχο πλασέ του Γουέλμπεκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.