Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κίνδυνος αποβολής της Μπενφίκα από όλες τις διοργανώσεις μέχρι και για τρία χρόνια

Κίνδυνος αποβολής της Μπενφίκα από όλες τις διοργανώσεις μέχρι και για τρία χρόνια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/9/2018 17:32
Σε κίνδυνο βρίσκεται η Μπενφίκα, η οποία αντιμετωπίζει αποβολή από όλες τις διοργανώσεις έως τρία χρόνια μετά τις κατηγορίες που βαραίνουν πλέον τρία στελέχη της με απόφαση Εισαγγελέα.

Ο πορτογαλικός σύλλογος και αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο που αφορά εγκλήματα διαφθοράς, δωροδοκίας και πλαστογράφησης και σε περίπτωση καταδίκης μπορεί να επιβληθεί αποκλεισμός από έξι μήνες μέχρι τρία χρόνια.

Την Τρίτη, ο εισαγγελέας ανακοίνωσε ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι δικαστικοί αξιωματούχοι διέρρεαν σε άνθρωπο της Μπενφίκα πληροφορίες σχετικά με την εν ενεργεία εκδίκαση διαφόρων υποθέσεων, τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2017. Οι πληροφορίες είχαν να κάνουν με υποθέσεις που αφορούσαν το ποδόσφαιρο αλλά και αντιπάλους της Μπενφίκα και αφορούν τις σεζόν 2016-2017 και 2017-2018.

«Οι πληροφορίες αποκτήθηκαν με παράνομο τρόπο με αντάλλαγμα προνόμια για τους αξιωματούχους και παράνομα πλεονεκτήματα για την Μπενφίκα», αναφέρεται από την εισαγγελία.

Η Μπενφίκα αντέδρασε χαρακτηρίζοντας τη δίωξη ως «παράλογη» και «αδικαιολόγητη» με τον πορτογαλικό σύλλογο να προσθέτει ότι θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μην επιτρέψει καμία τιμωρία καθώς θεωρεί πως δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που δικαιολογούν διώξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.