Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: Η Ελβετία έριξε εξάρα στην Ισλανδία!

Nations League: Η Ελβετία έριξε εξάρα στην Ισλανδία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/9/2018 21:00
Η Ελβετία διέλυσε με 6-0 την Ισλανδία του Έρικ Χάμρεν στο Σανκτ Γκάλεν και μπήκε με το… δεξί στον 2ο όμιλο της League A, όπου βρίσκεται και το Βέλγιο

Εφιαλτικά ξεκίνησε η μετά-Χάλγκριμσον εποχή στην Εθνική Ισλανδίας, αφού οι «Βίκινγκς» διασύρθηκαν με 6-0 από την Ελβετία στο Σανκτ Γκάλεν για τον 2ο όμιλο της League A. Οι Ισλανδοί, με νέο προπονητή τον Έρικ Χάμρεν, κατέβηκαν με τρεις σημαντικές απουσίες (Γκουντμουντσον, Γκούναρσον, Φινμπόγκασον) και γνώρισαν τον διασυρμό από τους Ελβετούς, που είχαν έξι διαφορετικούς σκόρερ.

Ο Ζούμπερ με τρομερό σουτ στο 13’ και ο Ζακαριά με κοντινό πλασέ στο 23’ έδωσαν από νωρίς ξεκάθαρο προβάδισμα στην Ελβετία, η οποία στο δεύτερο μέρος πάτησε ακόμα περισσότερο το γκάζι.

Ο Σακίρι με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση έκανε το 3-0’ στο 53’ ενώ στο 67’ ο Σεφέροβιτς σκόραρε με ωραίο πλασέ εντός περιοχής, βάζοντας και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ. Τέσσερα λεπτά μετά (71’) ο φορ της Μπενφίκα έδωσε την ασίστ στον Αϊέτι, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του, ενώ το… κερασάκι έβαλε στο 82’ ο Μεχμέντι για το τελικό 6-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.