Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκαγκάτσης: «To πιο πιθανόν να γκρεμιστεί το γήπεδο της Τούμπας»

Γκαγκάτσης: «To πιο πιθανόν να γκρεμιστεί το γήπεδο της Τούμπας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/9/2018 13:47
Για τη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, αναφέροντας ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να γκρεμιστεί το γήπεδο της Τούμπας και να φτιαχτεί από την αρχή.

Άμεσα θα τρέξουν οι εξελίξεις για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης μαζί με άλλα στελέχη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ υποδέχθηκαν το πρωί της Δευτέρας (10/9) τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και την υφυπουργό Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, στην Τούμπα και τους ενημέρωσαν διεξοδικά για το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου.

Στη σύσκεψη που έγινε ανακοινώθηκε η απόφαση για παραχώρηση 20 και πλέον στρεμμάτων από το Τ.ΕΘ.Α προς τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, με νομοθετική ρύθμιση, η οποία θα έρθει άμεσα προς ψήφιση στη βουλή, όπως τόνισε και ο Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Παράλληλα, αυτό που βγαίνει είναι πως θα γίνει κατεδάφιση του υπάρχοντος γηπέδου το καλοκαίρι και θα χτιστεί από την αρχή το νέο, με χωρητικότητα περίπου 34-35 χιλιάδες θεατές.

Αναλυτικά όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα αρχίσει το γκρέμισμα αυτού του γηπέδου, για να ξεκινήσει μετά η ανέγερση του νέου. Όλα είναι υπό συζήτηση, αλλά το πιο πιθανόν είναι να γκρεμιστεί το γήπεδο και να φτιαχτεί από την αρχή το καινούριο»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.