Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γλίτωσε το βαθμό στο 90+4’ η Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γλίτωσε το βαθμό στο 90+4’ η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/9/2018 17:11
Η Ατλέτικο τα βρήκε σκούρα από την Εϊμπάρ του εξαιρετικού Ντμίτροβιτς και χρειάστηκε το γκολ του 19χρονου Μπόρχα στο 90+4’ για να πάρει εντός έδρας ισοπαλία (1-1) στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο».

Νέο βαθμολογικό έδαφος έχασε η Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού μετά την εκτός έδρας ήττα με τη Θέλτα (2-0), αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Εϊμπάρ στη Μαδρίτη, γλιτώνοντας μάλιστα το βαθμό με γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το πρώτο μέρος ήταν ένας μονόλογος των γηπεδούχων, που έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Ντμίτροβιτς. Ωστόσο, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία άνηκε στους φιλοξενούμενους, που στο 8’ είχαν δοκάρι με σουτ του Κότε. Στη συνέχεια, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε πήρε τον έλεγχο, ωστόσο ο Σέρβος πορτιέρο κατέβασε ρολά. Στο 13’ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Γκριεζμάν, στο 21’ απέκρουσε εντυπωσιακά την σκαστή κεφαλιά του Σαούλ, ενώ στο 28’ είπε «όχι» και σε κοντινή προσπάθεια του Γκοντίν, κρατώντας το 0-0 ως το ημίχρονο.

Η Ατλέτικο συνέχιζε να πιέζει στο δεύτερο μέρος ωστόσο ο Ντμίτροβιτς ήταν εντυπωσιακός. Στο 48’ απέκρουσε την κοντινή κεφαλιά του Γκοντίν, ενώ στο 68’ «έβγαλε» το σουτ του Ντιέγκο Κόστα μέσα από την περιοχή. Ενδιάμεσα (65’), η Εϊμπάρ είχε δεύτερο δοκάρι με μακρινό σουτ του Αρμπίγια, ενώ στο 70’ ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έδιωξε το σουτ του Γκριεζμάν μέσα από την περιοχή.

Οι «ροχιμπλάνκος» δεν κατάφεραν να σκοράρουν και στο 87’ ο Ενρίτς «πάγωσε» το «Μετροπολιτάνο» κάνοντας το 0-1 από κοντινή απόσταση. Ωστόσο, στο 90+4’ ο 19χρονος Μπόρχα Γκαρθές γλίτωσε την Ατλέτικο από δεύτερη διαδοχική ήττα ισοφαρίζοντας σε 1-1 με σουτ εντός περιοχής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.