Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πέρασε από το Νιούκαστλ η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Πέρασε από το Νιούκαστλ η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/9/2018 19:38
Η Άρσεναλ πέρασε με 2-1 από την έδρα της Νιούκαστλ και πέτυχε την 3η διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα. Τσάκα (49’) και Οζίλ (58’) τα γκολ των «κανονιέρηδων», μείωσαν στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι.

Την 5η νίκη της στις έξι τελευταίες επισκέψεις της στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» πήρε η Άρσεναλ, επικρατώντας με 2-1 της Νιούκαστλ. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι άφησε πίσω της το εφιαλτικό ξεκίνημα με δύο ήττες και με νικηφόρο σερί τριών αγώνων έπιασε την Τότεναμ στην 6η θέση.

Οι «κανονιέρηδες» είχαν τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, ωστόσο δυσκολεύονταν να απειλήσουν την εστία του Ντουμπράβκα. Τη λύση έδωσε στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) ο Τσάκα, ανοίγοντας το σκορ με τρομερή εκτέλεση φάουλ. Εννέα λεπτά μετά ο Οζίλ «έγραψε» το 2-0 με ιδανικό τελείωμα, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη για τους Λονδρέζους.

Η Νιούκαστλ «ξύπνησε» στο τελευταίο δεκάλεπτο ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Κλαρκ. Το τελικό 1-2 την αφήνει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό μετά από 5 αγωνιστικές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.