Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Γιουνάιτεντ έσπασε το σερί της Γουότφορντ

Πρέμιερ Λιγκ: Η Γιουνάιτεντ έσπασε το σερί της Γουότφορντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/9/2018 22:06
Παρότι καρδιοχτύπησε στο φινάλε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-1 την Γουότφορντ στο «Βίκαρέϊτζ Ρόουντ» και έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των «χόρνετς».

Την 3η νίκη της στο πρωτάθλημα πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικρατώντας με 2-1 της Γουότφορντ εκτός έδρας. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πέτυχαν δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στο ματς και στο φινάλε «άγγιξαν» την ισοφάριση, ωστόσο έπεσαν πάνω στον Ντε Χέα.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και στο 35’ πήρε το προβάδισμα με το 20ο γκολ του Λουκάκου στην Πρέμιερ Λιγκ ως παίκτης της Γιουνάιτεντ. Τρία λεπτά μετά (38’) ο Λίνγκαρντ με ωραίο γυριστό έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στις καθυστερήσεις ο Φόστερ απέκρουσε την προσπάθεια του Πογκμπά, κρατώντας «ζωντανή» την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ για να επιστρέψουν στο ματς και το βρήκαν στο 65’ με τον Γκρέι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κακή αμυντική λειτουργία των «κόκκινων διαβόλων». Στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα του Γκράθια πίεσε για την ισοφάριση, ωστόσο άφηνε αρκετά κενά, τα οποία δεν εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Η πίεση της Γουότφορντ δεν απέδωσε καρπούς αφού στο 90’ ο Ντε Χέα απέκρουσε σωτήρια την κεφαλιά του Καμπασέλε, κρατώντας το 1-2. Στις καθυστερήσεις ο Μάτιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, ωστόσο η Γιουνάιτεντ έφυγε με το «διπλό» από το «Βίκαρέϊτζ Ρόουντ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.