Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καλπάζει» ο Παναθηναϊκός!

Σούπερ Λιγκ: «Καλπάζει» ο Παναθηναϊκός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/9/2018 20:15
Με δύο γκολ του Γιόχανσον (28’, 63’) κι ένα του Χατζηγιοβάννη (89’ πεν.) ο Παναθηναϊκός των πιτσιρικάδων πέρασε με 3-1 από την έδρα της ΑΕΛ και έκανε το 3x3 στο πρωτάθλημα! Μείωσαν με προσωρινά με Φατιόν (66’ πεν.) οι «βυσσινί», που έχασαν δεύτερο σερί παιχνίδι.

Συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις ο Παναθηναϊκός. Κόντρα σε όλα τα προβλήματα, η νεανική ομάδα του Γιώργου Δώνη κέρδισε με 3-1 την ΑΕΛ στη Λάρισα και έκανε το 3 στα 3. Με τη νίκη, οι «πράσινοι» έφτασαν τους 3 βαθμούς, έχοντας «σβήσει» το -6 που τους είχε επιβληθεί από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Γιώργος Δώνης παρέταξε για πρώτη φορά την ομάδα του με 4-3-2-1 και οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, ψάχνοντας τον τρόπο να διασπάσουν την άμυνα της ΑΕΛ. Δύο σουτ των Μπουζούκη (8’) και Χατζηγιοβάνη (15’) δεν ανησύχησαν τον Κρίστινσον, ωστόσο στο 29’ οι «πράσινοι» βρήκαν τη λύση μετά από ωραία αντεπίθεση. Ο Μπουζούκης έφυγε στην κόντρα και την κατάλληλη στιγμή βρήκε τον Γιόχανσον, ο οποίος με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1.

Μετά το γκολ, η ΑΕΛ κέρδισε μέτρα και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο μέχρι το ημίχρονο απείλησε μόνο με δύο μακρινά σουτ των Πίτι και Ντέλετιτς που βρήκαν σε σώματα.

Ο Παναθηναϊκός κράτησε εύκολα το υπέρ του σκορ και στο 63’ απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Γιόχανσον. Ο Σουηδός με τρομερή ενέργεια, πήρε τη μπάλα πίσω από το κέντρο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ιδανικό πλασέ εντός περιοχής «έγραψε» το 0-2. Η απάντηση της ΑΕΛ ήταν άμεση, καθώς στο 65’ ο Μαυρομμάτης έκανε χέρι στην περιοχή και ο Φατιόν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μείωσε σε 1-2.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι πήραν ρίσκα και στο 73’ είχαν διπλή ευκαιρία για το 2-2, όμως ο Διούδης απέκρουσε τα σουτ των Κούνιτς και Ντέλετιτς. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός σπατάλησε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Χατζηγιοβάνη (74’, 80’) για να «κλειδώσει» το ματς, κάτι που εν τέλει έγινε στο 89’. Ο Κούνιτς έκανε χέρι μετά από φάουλ του Χατζηγιοβάνη και ο άσος του «τριφυλλιού» με εύστοχο χτύπημα διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.