Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Περίπατος για Μπάγερν στο «Ντα Λουζ»

Τσάμπιονς Λιγκ: Περίπατος για Μπάγερν στο «Ντα Λουζ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2018 00:19
Με σκόρερ τους Λεβαντόφσκι και Ρενάτο Σάντσες, η Μπάγερν κέρδισε με 2-0 την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την πρωτιά στον όμιλο που συμμετέχει και η ΑΕΚ.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Μπάγερν απέναντι στην Μπενφίκα. Οι Βαυαροί έφυγαν με τη νίκη (2-0) από το «Ντα Λουζ» και έπιασαν τον Άγιαξ στην κορυφή του ομίλου μετά τη νίκη του «Αίαντα» απέναντι στην ΑΕΚ (3-0).

Οι πρωταθλητές Γερμανίας μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 10’ πήραν το προβάδισμα με τρομερή ενέργεια και διαγώνιο σουτ του Λεβαντόφσκι. Τρία λεπτά μετά η Μπάγερν θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της αλλά ο Βλαχοδήμος νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ρόμπεν.

Στο 40’ ο ομογενής γκολκίπερ αρνήθηκε ξανά το γκολ στον Ολλανδό, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης (54’) οι παίκτες του Κόβατς έκρυψαν τη μπάλα και ο Ρενάτο Σάντσες την έσπρωξε στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Αυτό ήταν το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπάγερν και ήρθε κόντρα στην πρώην ομάδα του, με όλο το γήπεδο να χειροκροτεί τον νεαρό Πορτογάλο μέσο, που την περασμένη σεζόν είχε ένα αποτυχημένο πέρασμα στην Σουόνσι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.