Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητη η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητη η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/9/2018 19:13
Η Λίβερπουλ κέρδισε με το εύκολο 3-0 την Σαουθάμπτον στο «Άνφιλντ» και έκανε το 6x6 στο αγγλικό πρωτάθλημα. Χόιντ (10’ αυτ.), Μάτιπ (21’) και Σαλάχ (45+3’) τα γκολ.

Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, η Λίβερπουλ έφτασε σε μια άνετη εντός έδρας επικράτηση επί της Σαουθάμπτον (3-0) και διατήρησε το απόλυτο νικών στη σεζόν. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έκανε το 6 στα 6 και ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση που είχε από τις σεζόν 1978-79 και 1990-91.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους «κόκκινους» καθώς στο 10’ ο Σακίρι έκανε το σουτ εντός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Λόνγκ, βρήκε στον Χόιντ και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Η Λίβερπουλ διατήρησε τον έλεγχο και στο 21’ πέτυχε δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Μάτιπ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αλεξάντερ-Άρνολντ. Η Σαουθάμπτον δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Σαλάχ έκανε το 3-0 έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σακίρι που βρήκε στο δοκάρι.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έκανε σωστή διαχείρηση και διαφύλαξε το υπέρ της σκορ ως το φινάλε. Μάλιστα στο 89’ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μίλνερ (έβγαλε στη γραμμή αμυντικός της Σαουθάμπτον) ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Σαλάχ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ.

Μοναδικό άσχημο για την Λίβερπουλ ο τραυματισμός του Φαν Ντάικ, ο οποίος αποχώρησε στο 55’ αλλά παρακολούθησε το υπόλοιπο παιχνίδι από τον πάγκο και στο φινάλε επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει τη νίκη με την υπόλοιπη ομάδα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.