Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Γερμανία το Euro 2024

Στη Γερμανία το Euro 2024

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2018 16:39
Η Γερμανία θα είναι η διοργανώτρια του Euro 2024, όπως ανακοίνωσε επίσημα η UEFA το μεσημέρι της Πέμπτης (27/9) στη Νιόν. Φιναλίστ η Τουρκία.

Γερμανία και Τουρκία διασταύρωσαν τα… ξίφη τους για τη φιλοξενία του Euro 2024 και νικήτρια αναδείχθηκε η πρώτη. «Ήταν μια μεγάλη μάχη που βγάζει νικητή το ποδόσφαιρο. Ομως, το Euro 2024 θα διοργανώσει η Γερμανία» τόνισε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν.

Οι Τούρκοι παρουσίασαν έναν εντυπωσιακό φάκελο με γήπεδα 5 αστέρων, αλλά δεν κατάφεραν ούτε αυτή τη φορά να αποσπάσουν το «ναι» της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν έχουν καταθέσει άλλες τρεις φορές υποψηφιότητα για τη φιλοξενία της διοργάνωσης, χωρίς αποτέλεσμα.

Αντιθέτως, η Γερμανία θα φιλοξενήσει για 2η φορά το θεσμό και πρώτη μετά το 1988 ως Δυτική Γερμανία. Η χώρα έχει διοργανώσει και δύο παγκόσμια Κύπελλα, το 1974 και το 2006, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως θα φιλοξενήσει και αγώνες του Euro 2020 που διεξάγεται σε 13 διαφορετικές πόλεις.

Ο φάκελος της Γερμανίας περιλαμβάνει δέκα σύγχρονα γήπεδα. Ο λόγος για το Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου, την «Allianz Arena» του Μονάχου, το «Signal Iduna Park» του Ντόρτμουντ, «το «Espirit Arena» του Ντίσελντορφ, την «Veltins-Arena» του Γκελζενκίρχεν, την «Comerzbank Arena» της Φρανκφούρτης, το «Volksparkstadion» του Αμβούργου, το «Rhein Energie Stadion» της Κολωνίας, την «Red Bull Arena» της Λειψίας, και την «Mercedes-Benz Arena» της Στουτγάρδης.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.