Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: VAR στο Τσάμπιονς Λιγκ από την επόμενη σεζόν

Επίσημο: VAR στο Τσάμπιονς Λιγκ από την επόμενη σεζόν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2018 18:22
H UEFA ανακοίνωσε επίσημα πως το VAR θα εφαρμοστεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ από την επόμενη σεζόν, ενώ η τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί και στο Euro του 2020.

Έστω και με καθυστέρηση, η UEFA ανακοίνωσε την πλήρη εφαρμογή του VAR στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη σεζόν 2019-20. Η χρήση του βίντεο από τους διαιτητές θα είναι διαθέσιμη και στο Euro 2020 όπως και στους τελικούς του Nations League το 2021.

Από την άλλη, το VAR θα αργήσει να εφαρμοστεί στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού αυτό θα γίνει από τη σεζόν 2020-21. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι ο πρώτος αγώνας με VAR σε ευρωπαϊκή διοργάνωση θα γίνει στον τελικό του Σούπερ Καπ στην Κωνσταντινούπολη στις 14 Αυγούστου το 2019.

"Πιστεύουμε πως η εφαρμογή του VAR από τον Αύγουστο του 2019 θα μας δώσει αρκετό χρόνο ώστε να εγκαταστήσουμε ένα ισχυρό σύστημα, αλλά και να εκπαιδεύσουμε τους διαιτητές, ώστε να εξασφαλιστεί μια πρακτική, αποτελεσματική ενσωμάτωση του VAR στο Champions League, την παγκόσμια ναυαρχίδα των συλλογικών διοργανώσεων", δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.