Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Μοιρασιά για Ρεάλ και Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Μοιρασιά για Ρεάλ και Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2018 23:38
Ρεάλ και Ατλέτικο «κόλλησαν» στο 0-0 στο «Μπερναμπέου», σ' ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο. Έπιασε την Μπαρτσελόνα στην κορυφή η «βασίλισσα», στο -2 οι «ροχιμπλάνκος».

Σ’ ένα ντέρμπι που είχε πρωταγωνιστές τους δύο γκολκίπερ, Ρεάλ και Ατλέτικο αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο Μπερναμπέου και μοιράστηκαν δίκαια το βαθμό της ισοπαλίας. Οι «ροχιμπλάνκος» ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος αλλά έπεσαν πάνω στον Κουρτουά, ο οποίος ήταν θεατής στην επανάληψη. Στο δεύτερο μέρος η «βασίλισσα» ήταν ανώτερη αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Όμπλακ, με αποτέλεσμα η Ατλέτικο να φύγει αήττητη για 6η διαδοχική χρονιά από την έδρα της Ρεάλ.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο αλλά ο Κουρτουά βγήκε νικητής σε δύο τετ-α-τετ με Γκριεζμάν (18’) και Ντιέγκο Κόστα (37’). Ενδιάμεσα η Ρεάλ είχε σημαντική στιγμή με σουτ του Μπέιλ (21’), ο οποίος στο ξεκίνημα της επανάληψης τραυματίστηκε (πιθανότατα θλάση) και έδωσε τη θέση του στον Θεμπάγιος.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο δεύτερο μέρος, δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο από την Ατλέτικο αλλά δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ. Στο 64’ το σουτ του Μόντριτς έξω από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δοκάρι ενώ δύο λεπτά μετά ο Όμπλακ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ασένσιο. Στο 77’ ο Σλοβένος γκολκίπερ είπε «όχι» και σε σουτ του Καρβαχάλ, κρατώντας το 0-0 ως το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.