Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Σόου Μέσι στο «Γουέμπλεϊ»

Τσάμπιονς Λιγκ: Σόου Μέσι στο «Γουέμπλεϊ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2018 00:22
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μέσι (2 γκολ, 2 δοκάρια) η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 4-2 την Τότεναμ στο «Γουέμπλεϊ» και έκανε το 2x2 στον όμιλο. Το ίδιο πέτυχε και η Ίντερ, η οποία επικράτησε με ανατροπή (2-1) της Αιντχόβεν στην Ολλανδία.

Τέλος στο αρνητικό σερί αποτελεσμάτων έβαλε η Μπαρτσελόνα, η οποία πέρασε με 4-2 από την έδρα της Τότεναμ και διατήρησε το απόλυτο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στον αντίποδα, οι «πετεινοί», που είχαν σημαντικές απουσίες, έμειναν χωρίς βαθμό μετά από 2 αγωνιστικές και βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Μπαρτσελόνα, αφού στο 2’ ο Μέσι έβγαλε ωραία πάσα για τον Άλμπα, αυτός εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Γιορίς και έδωσε έτοιμο γκολ στον Κουτίνιο για το 0-1.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε διατήρησε τον έλεγχο και στο 28’ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ. Ο Μέσι έβγαλε τρομερή μπαλιά για τον Σουάρες, αυτός έστρωσε με το σώμα για τον Κουτίνιο, ο οποίος αντί για σουτ έκανε γύρισμα προς τα πίσω. Η μπάλα στρώθηκε στον Ράκιτιτς κι αυτός με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2. Η μοναδική ευκαιρία της Τότεναμ στο πρώτο μέρος ήρθε από τα πόδια του… Πικέ, αφού ο Ισπανός σε προσπάθεια να διώξει τη μπάλα, υποχρέωσε τον Τερ Στέγκεν να επέμβει με το ένα χέρι για να κρατήσει το μηδέν.

Η Μπαρτσελόνα μπήξε ορεξάτα στο δεύτερο μέρος, έχοντας δύο δοκάρια με τον Μέσι (47’, 51’) για ένα τρίτο γκολ. Το 3-0 δεν έγινε ποτέ και στο 52’ η Τότεναμ μείωσε σε 1-2 με ωραία ενέργεια και τελείωμα του Κέιν. Αυτό δεν πτόησε τους Καταλανούς που στο 56’ έκρυψαν τη μπάλα και πήραν εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε ωραίο πλασέ του Μέσι.

Η Τότεναμ δεν το έβαλε κάτω και στο 66’ μείωσε σε 2-3 έστω και με δόση τύχης αφού το σουτ του Λαμέλα έξω από την περιοχή βρήκε στον Λεγκλέ και κατέληξε στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν. Οι «πετεινοί» αύξησαν την πίεση τους αλλά δεν έφτασαν στην ισοφάριση και στο 90’ ο Μέσι νίκησε από κοντά τον Γιορίς (εξαιρετική κίνηση του Σουάρες να αφήσει τη μπάλα) διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.

Νέα ανατροπή και 2x2 η Ίντερ


Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η Ίντερ κέρδισε με 2-1 την Αιντχόβεν στην Ολλανδία και έπιασε την Μπαρτσελόνα στην κορυφή του ομίλου με 6 βαθμούς.

Μετά την ανατροπή κόντρα στην Τότεναμ, η Ίντερ έφερε ξανά… τούμπα το σκορ, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Αιντχόβεν. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 27’ με τρομερό σουτ του Ροζάριο και στο 41’ ζήτησαν την αποβολή του Χαντάνοβιτς, ο οποίος έπιασε τη μπάλα με το χέρι έξω από την περιοχή.

Οι «νερατζούρι» γλίτωσαν την αποβολή και στο 44’ ισοφάρισαν σε 1-1 με σουτ του Ναϊνγκολάν. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) η PSV είχε δοκάρι με τον Περέιρο και στο 60’ ο Ικάρντι έφερε… τούμπα το ματς «παγώνοντας» το «Φίλιπς Στάντιουμ». Στο 80’ ο Χαντάνοβιτς είπε «όχι» σε ψαλιδάκι του Μαλέν και το 1-2 έμεινε ως το φινάλε.

Βαθμολογία:

1. Μπαρτσελόνα 6 (8-2)
2. Ιντερ 6 (4-2)
3. Τότεναμ 0 (3-6)
4. Αϊντχόφεν 0 (1-6)

Επόμενη αγωνιστική (24/10)

Αϊντχόφεν-Τότεναμ
Μπαρτσελόνα-Ιντερ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.