Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Νίκη στο 90+6’ με σούπερ Αλκάθερ η Ντόρτμουντ!

Μπουντεσλίγκα: Νίκη στο 90+6’ με σούπερ Αλκάθερ η Ντόρτμουντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/10/2018 18:42
Με τον Αλκάθερ να έρχεται από τον πάγκο και να πετυχαίνει χατ-τρικ (το 3ο γκολ στο 90+6’) η Ντόρτμουντ κέρδισε με 4-3 την Άουγκσμπουργκ στο Βεστφάλεν και πέρασε μόνη στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Σ’ ένα παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις και τέσσερα γκολ από το 80’ και μετά, η Ντόρτμουντ νίκησε με 4-3 την Άουγκσμπουργκ στο Βεστφάλεν και διατηρήθηκε μόνη πρώτη στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές με Φινμπόγκασον (22’) και Μαξ (71’), όμως οι Βεστφαλοί απάντησαν ισάριθμες με τον Πάκο Αλκάθερ (62’, 80’), ο οποίος πέρασε στο ματς στο 59ο λεπτό. Στο 84’ ο Μάριο Γκέτσε, που ήρθε επίσης από τον πάγκο, ολοκλήρωσε την ανατροπή για την Ντόρτμουντ, ωστόσο στο 87’ ο Γκρέγκοριτς έφερε το σκορ στα ίσα (3-3) «παγώνοντας» προς στιγμήν το «Βεστφάλεν».

Και αυτό διότι στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αλκάθερ βρήκε δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, χαρίζοντας τη νίκη στην Ντόρτμουντ. Έτσι, ο Ισπανός έφτασε ήδη τα 6 γκολ σε 3 παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα και φιγουράρει στην 1η θέση των σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.