Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Χ»αμογέλασε η… Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: «Χ»αμογέλασε η… Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/10/2018 20:59
Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο «Άνφιλντ» και έτσι απέκτησαν συγκάτοικο την Τσέλσι στην κορυφή. Χαμένο πέναλτι του Μαχρέζ στο 86’!

Σ’ ένα ντέρμπι τακτικής χωρίς θέαμα και ευκαιρίες, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι «κόλλησαν» στο 0-0 στο «Άνφιλντ» και αμφότερες διατηρήθηκαν στην κορυφή. Ωστόσο εκεί βρίσκεται πλέον και η Τσέλσι, ενώ Άρσεναλ και Τότεναμ βρίσκονται πλέον σε απόσταση αναπνοής (-2).

Κακό παιχνίδι από άποψη θεάματος στο πρώτο μέρος, όπου υπήρξαν μόλις 3 σουτ και κανένα εντός εστίας! Η μοναδική αξιόλογη στιγμή ήταν στο 4’ με ένα άστοχο σουτ του Σαλάχ υπό καλές προϋποθέσεις. Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάτι αξιοσημείωτο από άποψη ευκαιριών. Η Λίβερπουλ έχασε με τραυματισμό τον Μίλνερ στο 30’, ενώ δέκα λεπτά νωρίτερα η Σίτι ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Αγκουέρο από τον Λόβρεν.

Η Λίβερπουλ μπήκε πιο πιεστικά στο δεύτερο μέρος αλλά η πρώτη σημαντική στιγμή άνηκε στην Σίτι με ένα διαγώνιο σουτ του Μαχρέζ (61’) που πέρασε λίγο έξω. Οι «πολίτες» βρέθηκαν ξανά κοντά στο γκολ στο 75’ αλλά ο Άλισον απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Μαχρέζ. Ο Αλγερινός αποδείχθηκε ο μοιραίος των φιλοξενούμενων αφού στο 85’ έστειλε στα… περιστέρια το πέναλτι που κέρδισε ο Σανέ από τον Φαν Ντάικ. Πολύ συζήτηση έγινε για την επιλογή του Γκουαρδιόλα να βάλει τον Αφρικανό να εκτελέσει το πέναλτι (αντί του Ζεσούς) έχοντας αστοχήσει στις 3 από τις 5 τελευταίες εκτελέσεις πέναλτι.

Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας. Αυτό ήταν το πρώτο 0-0 μεταξύ των δύο ομάδων από το 1986, ενώ η Σίτι παρέμεινε χωρίς νίκη στο «Άνφιλντ» από το 2003. Στα αξιοσημείωτα πως για μόλις δεύτερη φορά τρεις ομάδες (Λίβερπουλ, Σίτι, Τσέλσι) παραμένουν αήττητες μετά τις 8 πρώτες αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.