Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Τέλος ο Ζαρντίμ από τη Μονακό

Επίσημο: Τέλος ο Ζαρντίμ από τη Μονακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/10/2018 17:28
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μονακό, πληρώνοντας το εφιαλτικό ξεκίνημα των Μονεγάσκων στο φετινό πρωτάθλημα. Ανακοινώνεται ο Ανρί.

Χώρισαν και επίσημα οι δρόμοι της Μονακό με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποχωρεί από το Πριγκιπάτο μετά από τέσσερα χρόνια, αφήνοντας την ομάδα στην 18η θέση του Σαμπιονά. Όλα αυτά όταν πριν δύο χρόνια οι Μονεγάσκοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα και παράλληλα έφτασαν ως τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 44χρονος σε 232 παιχνίδια είχε απολογισμό 125 νίκες, 52 ισοπαλίες και 55 ήττες. Υπό τις οδηγίες του, στην Μονακό έκαναν επίσημο ντεμπούτο οι Εμπαπέ (17), Μαρσιάλ (18), Μπερνάρντο Σίλβα (20), Λεμάρ (20), Μπακαγιόκο (20) και Φαμπίνιο (20). Παίκτες που στη συνέχεια πουλήθηκαν και έφεραν στα ταμεία του συλλόγου 435 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι επί της τεχνικής ηγεσίας του Πορτογάλου, η Μονακό έβαλε συνολικά στα ταμεία της 765 εκατ. ευρώ από πωλήσεις παικτών.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Τιερί Ανρί, ο οποίος θα αναλάβει για πρώτη φορά καθήκοντα πρώτου προπονητή στην καριέρα του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.