Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: Κατέρρευσε σε εννέα λεπτά η Κύπρος

Nations League: Κατέρρευσε σε εννέα λεπτά η Κύπρος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/10/2018 00:58
Με δύο γκολ σε εννέα λεπτά η Βουλγαρία κέρδισε με 2-1 την Κύπρο, που πέταξε μια μεγάλη ευκαιρία να μπει για τα καλά στο κόλπο πρόκρισης.

Δεν τα κατάφερε η Κύπρος στη Σόφια. Αν και πήρε το προβάδισμα στο σκορ, η ομάδα του Μπεν Σιμόν ηττήθηκε με 2-1 από την Βουλγαρία, η οποία έφερε… τούμπα το ματς μέσα σε εννέα λεπτά.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Παναγή και ολοκλήρωσαν το ημίχρονο χωρίς τελική στο στόχο. Αντίθετα, η Κύπρος απείλησε στο 19’ με απευθείας φάουλ του Κάστανου και στο 41’ ο 20χρονος άνοιξε το σκορ με ωραίο σκαστό σουτ έπειτα από γύρισμα του Αβραάμ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (52’) ο Σωτηρίου αστόχησε σε τετ-α-τετ και επτά λεπτά μετά ο Δεσποτόφ ισοφάρισε με κοντινή κεφαλιά σε 1-1. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 68’ με δυνατό σουτ του Νεντέλεφ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Με το τελικό 2-1 η Βουλγαρία έκανε το 3x3 στον όμιλο της League C, όντας στο +3 από την 2η Νορβηγία και στο +6 από την 3η Κύπρο, που είδε τις ελπίδες για την πρωτιά να μειώνονται.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.