Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: Απέδρασε στο 90+2’ η Ιταλία

Nations League: Απέδρασε στο 90+2’ η Ιταλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/10/2018 00:05
Με γκολ του Μπιράγκι στο 90+2’ η Ιταλία κέρδισε με 1-0 την Πολωνία στο Χορζόφ και έμεινε ζωντανή για την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο της League A.

Την πρώτη της νίκη σε επίσημο παιχνίδι μετά από 1 χρόνο πήρε η Ιταλία, η οποία επικράτησε με 1-0 της Πολωνίας στο Χορζόβ. Έτσι, η «σκουάτρα ατζούρα» έβαλε τέλος στο μεγάλο αρνητικό σερί της και έμεινε ζωντανή για την πρόκριση στο Final Four του Nations League, μειώνοντας στο -2 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Πορτογαλία, την οποία υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική στο Μιλάνο.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μέρος, όπου είχε δύο δοκάρια (1’ Ζορζίνιο, 30’ Ινσίνιε) και άλλες τρεις ευκαιρίες με Ζορζίνιο (35’), Κιελίνι (36’) και Φλορέντσι (44’) αλλά ο Σέζνι με ισάριθμες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν.

Στην επανάληψη οι Πολωνοί βελτίωσαν την εικόνα τους και στο 72’ έχασαν μία απίστευτη διπλή ευκαιρία με πρωταγωνιστές Γκροζίτσκι και Μίλικ. Ένα λεπτό νωρίτερα η Ιταλία είχε σπαταλήσει αυτή τεράστια ευκαιρία με κεφαλιά του Μπερναντέσκι, ο οποίος αστόχησε ανενόχλητος.

Όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα μείνει ως το φινάλε ωστόσο στο 90+2’ η Ιταλία έφυγε με το «διπλό». Ύστερα από κόρνερ, ο Λαζάνια πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μπιράγκι σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

Από την άλλη, στην κορυφή του πρώτου ομίλου της League C ανέβηκε το Ισραήλ που με τον Νάτχο να έχει ασίστ στο δεύτερο γκολ επικράτησε με 2-0 της Αλβανίας (8’ Χέμεντ, 83’ Σάμπα).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.