Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μία αγωνιστική στον Φορτούνη

Μία αγωνιστική στον Φορτούνη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2018 19:20
Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε τιμωρία μίας αγωνιστικής στον Κώστα Φορτούνη για την ενέργεια του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Μετά το γκολ του κόντρα στην ΑΕΚ, ο Κώστας Φορτούνης... ξέφυγε, λέγοντας τη φράση «Εγώ σας γαμ...» μπροστά στην μαθητική κερκίδα της «Ένωσης».

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός των «ερυθρολεύκων» δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά του μέσω του δικηγόρου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπή της Λίγκας. Παρόλα αυτά, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο του επέβαλε ποινή μιας αγωνιστικής συν πρόστιμο 80 ευρώ.

Αναλυτικά:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 32889/12-10-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 17ης-10-2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.