Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ και παραμένει το -3!

Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ και παραμένει το -3!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2018 18:20
Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΑΕΚ για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με την ποινή των -3 βαθμών να παραμένει ως έχει. Πηγαίνει στο CAS η «Ένωση».

Δεν κατάφερε η ΑΕΚ να «σβήσει» την ποινή που της είχε επιβληθεί για τα επεισόδια στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση που άσκησαν οι «κιτρινόμαυροι» και έτσι παραμένουν στην 6η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, έξι λιγότερους από την κορυφή.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ένωση είχε επιβληθεί αφαίρεση τριών βαθμών, τιμωρία της έδρας της για τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια (28/10 με Άρη & 11 Νοεμβρίου με Ατρόμητο) και πρόστιμο ύψους 73.250 ευρώ.

Δυνατότητα προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δεν υπάρχει πλέον και γι’ αυτό οι άνθρωποι της ΠΑΕ αναμένεται να προσφύγουν στο CAS εξαντλώντας όλα τα περιθώρια που έχουν στη διάθεση τους.

Η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε την ακόλουθη απόφαση για την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE.

Σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 60/2018 απόφασή της δικάζει με την παρουσία της εκκαλούσας. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσίαν την έφεση της εκκαλούσας ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.