Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο ΌΦΗ «ξέρανε» τον Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: Ο ΌΦΗ «ξέρανε» τον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/10/2018 22:26
Ο ΌΦΗ με γκολ του Βουό (35’) κέρδισε με 1-0 τον αποκαρδιωτικό Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ» και πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Απογοήτευσαν οι «ερυθρόλευκοι» που έχασαν νέο βαθμολογικό έδαφος.

Το πρώτο παιχνίδι του ΌΦΗ στην εποχή του Μιχάλη Μπούση συνδυάστηκε με μεγάλη νίκη βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας. Οι Κρητικοί επικράτησαν με 1-0 του Ολυμπιακού στο «Γεντί Κουλέ» και πήραν το πρώτο τους τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν στο -6 από την κορυφή.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στον ΌΦΗ, ο οποίος ήταν καλύτερα στημένος απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που δεν μπορούσε να βρει ρυθμό. Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 19’ με ένα σουτ του Πλατέλλα, ο οποίος τέσσερα λεπτά μετά (23’) «άδειασε» τον Τσιμίκα αλλά το πλασέ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ. Η πρώτη καλή στιγμή του Ολυμπιακού ήρθε στο 31’, με τον Τουρέ να βρίσκει χώρο για σουτ μέσα από την περιοχή όμως το τελείωμα του ήταν απογοητευτικό.

Οι Κρητικοί κατάφεραν να προηγηθούν στο 35ο λεπτό. Ο Κοροβέσης έβγαλε εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά και ο αφύλαχτος Βουό σκόραρε με κεφαλιά από την «καρδιά» της «ερυθρόλευκης» άμυνας για το 1-0. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να απαντήσει στο 43’, με τον Στρέζο να απομακρύνει με δυσκολία το μακρινό σουτ του Χριστοδουλόπουλου ενώ στη συνέχεια της φάσης η σέντρα του Τσιμίκα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Μαρτίνς πέρασε στο ματς τους Νάτχο και Φετφατζίδη αντί των Καμαρά και Τουρέ ενώ λίγη ώρα μετά έριξε και τον Μάνο αντί του Χριστοδουλόπουλου, γυρίζοντας το σύστημα σε 4-4-2. Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο δεύτερο μέρος αλλά το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε.

Η πρώτη και μεγαλύτερη ευκαιρία των Πειραιωτών χάθηκε στο 71’, με τον Γκερέρο να στέλνει από πολύ κοντά την κεφαλιά πάνω στον Στρέζο. Στο 83’ ο γκολκίπερ του ΌΦΗ απέκρουσε την κεφαλιά του Νάτχο, ο οποίος στο 90+1’ είδε το πρώτο του σουτ να βρίσκει στα σώματα και το δεύτερο να φεύγει ψηλά άουτ. Ο ΌΦΗ, που στο 77’ είχε τη δική του καλή στιγμή με μακρινό σουτ του Κοιλιάρα, άντεξε την πίεση και πήρε τη σπουδαία νίκη.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος, Ποτουρίδης, Κοροβέσης (68' Κοιλιάρας), Κυριακίδης, Μιχόβεβιτς, Μεγιάδο, Κουτσιανικούλης (76' Κομεσίδης), Πλατέλλας, Βουό (81' Αραβίδης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ομάρ, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας, Καμαρά (46' Νάτχο), Γκιγιέρμε, Τουρέ (46' Φετφατζίδης), Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (65' Μάνος), Γκερέρο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.