Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκησε αλλά αποδοκιμάστηκε η Ρεάλ, τριάρα η Ρόμα

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκησε αλλά αποδοκιμάστηκε η Ρεάλ, τριάρα η Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/10/2018 01:05
Η Ρεάλ κέρδισε με 2-1 την Πλζεν στο «Μπερναμπέου» ωστόσο αποδοκιμάστηκε και μάλιστα ο Λοπετέγκι είδε τον Μαρσέλο να αποχωρεί τραυματίας πριν το «κλάσικο». Τριάρα με σούπερ Τζέκο η Ρόμα, 3-0 την ΤΣΣΚΑ στη Ρώμη.

Τέλος στο αρνητικό σερί πέντε αγώνων έβαλε η Ρεάλ, η οποία επικράτησε με 2-1 της Πλζεν στη Μαδρίτη. Ωστόσο η ομάδα του Λοπετέγκι (σ.σ. ο ίδιος είναι σε ασφυχτική πίεση) δεν άρεσε και ο κόσμος την αποδοκίμασε έντονα λίγες μέρες πριν το «κλάσικο» με την Μπαρτσελόνα.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης προηγήθηκαν στο 11’ με δυνατή κεφαλιά του Μπενζεμά και είχαν δοκάρι με τον Ράμος, όμως στον αντίποδα οι Τσέχοι υποχρέωσαν τον Νάβας σε δύο σπουδαίες επεμβάσεις, ενώ ο Χροσόφσκι έχασε τεράστια ευκαιρία κάνοντας στραβοκλωτσιά σε κενή εστία.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (55’) η Ρεάλ πέτυχε δεύτερο γκολ με εξαιρετικό τελείωμα του Μαρσέλο, αλλά στο 78’ ο Χροσόφσκι μείωσε σε 2-1 και έβαλε ξανά την Πλζεν στο ματς. Ωστόσο στα εναπομείναντα λεπτά οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν δεύτερο γκολ και να πάρουν έναν ιστορικό βαθμό. Η «βασίλισσα» πήρε τη νίκη ωστόσο έχασε με τραυματισμό τον Μαρσέλο, ο οποίος αποχώρησε στο φινάλε και είναι αμφίβολος για το «κλάσικο».

Τριάρα με σούπερ Τζέκο η Ρόμα

Η Ρεάλ έφτασε τους 6 βαθμούς και ισοβαθμεί στην κορυφή με την Ρόμα, η οποία κέρδισε με το εμφατικό 3-0 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Ολίμπικο».

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Έντιν Τζέκο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (30’, 43’) και έδωσε την ασίστ στο τέρμα του Ουντέρ (50’). Η ΤΣΣΚΑ προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ και να επιστρέψει στο ματς, χωρίς αποτέλεσμα και στα τελευταία λεπτά ο Μανωλάς είχε δοκάρι για να μπει και αυτός στον πίνακα των σκόρερ.

Βαθμολογία:

1. Ρόμα 6 (8-3)
2. Ρεάλ Μαδρίτης 6 (5-2)
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4 (3-5)
4. Πλζεν 1 (3-9)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.