Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Φυλάκιση με αναστολή στον οπαδό του ΠΑΟΚ για το ρολό στον Γκαρθία

Φυλάκιση με αναστολή στον οπαδό του ΠΑΟΚ για το ρολό στον Γκαρθία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/10/2018 18:26
Ποινή φυλάκισης ενός έτους με διετή αναστολή επιβλήθηκε στον οπαδό του ΠΑΟΚ που πέταξε το ρολό ταμειακής στο ματς του «Δικεφάλου» με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, το οποίο τελικά δεν ξεκίνησε ποτέ. Παράλληλα, του απαγορεύτηκε η είσοδος στα γήπεδα για την ίδια περίοδο.

Καταδικαστική ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για τον οπαδό του ΠΑΟΚ που πέταξε το ρολό ταμειακής στο ντέρμπι ανάμεσα στον Δικέφαλο και τον Ολυμπιακό την περσινή σεζόν.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας η πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορούμενου τόνισε πως δεν τραυματίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού και ότι δεν υπήρξε πρόθεση να τον χτυπήσει, αλλά μέσα στην πανηγυρική ατμόσφαιρα που υπήρχε πέταξε και εκείνος ένα ρολό ταμειακής μηχανής που πέτυχε τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Το δικαστήριο έκρινε ότι στην προκειμένη περίπτωση έχει διαπραχθεί αδίκημα και για αυτό του επέβαλλε τη συγκεκριμένη ποινή του ενός έτους με αναστολή.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο οπαδός του ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του δύο ώρες πριν, κατά τη διάρκεια και δύο ώρες μετά τη λήξη κάθε αγώνα που θα δίνει σε ομαδικά αθλήματα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.