Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Τελειώνει» ο Σκίμπε από την Εθνική, ανακοινώνεται Έλληνας τεχνικός

«Τελειώνει» ο Σκίμπε από την Εθνική, ανακοινώνεται Έλληνας τεχνικός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/10/2018 22:47
Ο Μίκαελ Σκίμπε θεωρείται «τελειωμένος» από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι το πρώτο φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Τον επόμενο προπονητή της Εθνικής Ελλάδας αναζητούν στην ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος συναντήθηκε με τον Μίκαελ Σκίμπε και από την κουβέντα προέκυψε πως κάτι πρέπει να αλλάξει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και αυτό είναι ο προπονητής. Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο κομμάτι της αποζημίωσης, ωστόσο αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Σε σχέση με τη διάδοχη κατάσταση, οι άνθρωποι της ΕΠΟ προσανατολίζονται σε Έλληνα τεχνικό, ο οποίος θα είναι γνώστης της δικής μας ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.

Μεγάλο φαβορί θεωρείται ο Άγγελος Αναστασιάδης, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Γιάννη Αναστασίου. Το θέμα του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού αναμένεται να απασχολήσει και τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, την Πέμπτη (25/10), στη Θεσσαλονίκη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.