Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Έχασε και… έμπλεξε ο ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Έχασε και… έμπλεξε ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/10/2018 23:58
Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, ηττήθηκε με 2-0 από την Βίντι στην Τούμπα και μπήκε σε περιπέτειες για την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Χούστι (13’) και Στοπίρα (44’) οι σκόρερ για τους Ούγγρους, που έβαλαν… φωτιά στον όμιλο.

Δεύτερη εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών και ηττήθηκε με 2-0 από την Βίντι στην Τούμπα, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Έτσι, οι Ούγγροι πήραν τους πρώτους τους βαθμούς και ισοβαθμούν με τους Θεσσαλονικείς και την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην 2η θέση με 3 βαθμούς. Μόνη πρώτη η Τσέλσι, η οποία με χατ-τρικ του Λόφτους-Τσικ κέρδισε με 3-1 την ΜΠΑΤΕ στο Λονδίνο και έκανε το 3x3.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι όμως στο 12’ ένα λάθος του Κρέσπο επέτρεψε στην Βίντι να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Ο Ισπανός θέλησε να κρατήσει τη μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά την έσπρωξε στα πόδια του Νεγκό, ο οποίος έδωσε έτοιμο γκολ στον Χούστι για το 0-1.

Από εκείνο το σημείο ο ΠΑΟΚ κέρδισε περισσότερα μέτρα, η κατοχή της μπάλας έφτασε το 75% ωστόσο αυτή ήταν φλύαρη αφού οι Ούγγροι δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο. Μάλιστα στο 44’ ο Μάτος έχασε τον Στοπίρα στο δεύτερο δοκάρι και αυτός με κεφαλιά νίκησε τον Πασχαλάκη για το 0-2. Το σουτ του Πέλκα στις καθυστερήσεις ήταν το πρώτο του «Δικεφάλου» στην εστία της Βίντι στο πρώτο μέρος.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Λουτσέσκου έριξε στο ματς τον Ουάρντα αντί του Λημνιού ενώ στο 52’ πέρασε στο ματς με τον Πρίγιοβιτς (αντί του Σάκχοφ), γυρνώντας το σύστημα σε 4-4-2. Ο ΠΑΟΚ πίεσε για να επιστρέψει στο ματς, ωστόσο δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια και η μοναδική φορά που απείλησε ήταν στο 75’ με κεφαλιά του Βαρέλα που πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Το 0-2 έμεινε ως το φινάλε αφού στο 86’ ο Πασχαλάκης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Χότζιτς και έσωσε τους γηπεδούχους από ένα βαρύτατο σκορ. Η ήττα στην Τούμπα κάνει υποχρεωτική τη νίκη σε 15 βράδια στη Βουδαπέστη εάν οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους στο θεσμό.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Κάνιας, Σάχοφ (52’ Πρίγιοβιτς), Λημνιός (46’ Ουάρντα), Πέλκας, Ελ Καντουρί, Καρέλης (66’ Μπίσεσβαρ),

Βίντι (Μ. Νίκολιτς): Κοβάτσιτς, Βινίσιους, Φιόλα, Χάντζιτς, Χούστι (73’ Κόβακς), Νεγκό, Πατκάι, Στοπίρα, Γιουχάζ, Σκέποβιτς (65’ Χόντζιτς), Μιλάνοφ (79’ Νικόλοφ).

Βαθμολογία:


1. Τσέλσι 9 (5-1)
2. ΠΑΟΚ 3 (4-4)
3. Βίντι 3 (2-3)
4. ΜΠΑΤΕ 3 (4-7)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.