Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Στον πάτο της βαθμολογίας η Μονακό

Σαμπιονά: Στον πάτο της βαθμολογίας η Μονακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/10/2018 00:26
Η Μονακό έμεινε στο 2-2 με την Ντιζόν στο «Λουί Ντε» και παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δεν λέει να συνέλθει η Μονακό! Οι Μονεγάσκοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τη Ντιζόν στο «Λουί Ντε» και ο Τιερί Ανρί παραμένει χωρίς νίκη σε τρία παιχνίδια στον πάγκο του συλλόγου. Η ομάδα του Πριγκιπάτου παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς όσους έχει και η Γκινγκάμπ.

Η Μονακό παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες αφού ο Ανρί δεν υπολόγιζε στους Φαλκάο, Γιόβεβιτς, Γκραντσίρ, Ράτζι και Λόπες. Το παιχνίδι πάντως ξεκίνησε καλά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι προηγήθηκαν στο 29’ με τον Χένριξ. Ωστόσο, στο 33’ ο Αλφόνς ισοφάρισε σε 1-1 ενώ στο 57’ ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Αμπέιντ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τη Ντιζόν. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 78' με τον Γκλικ για το τελικό 2-2.

Από την άλλη, η Λιλ συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία. Με γκολ του Λεάο στο 56’ οι «λιλουά» κέρδισαν με 1-0 την Καέν και παραμένουν στην 2η θέση και στο -5 από την Παρί Σεν Ζερμέν με ένα ματς περισσότερο. Μια θέση πιο κάτω βρίσκεται η Μονπελιέ μετά την εμφατική εκτός έδρας νίκη της με 3-0 επί της Τουλούζ. Την πρώτη τετράδα κλείνει προσωρινά η Λιόν, η οποία πέρασε με 2-1 από την έδρα της Ανζέ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.