Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρεάλ: «Απολύεται ο Λοπετέγκι, αναλαμβάνει ο Κόντε»

Ρεάλ: «Απολύεται ο Λοπετέγκι, αναλαμβάνει ο Κόντε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/10/2018 23:49
Τα ισπανικά Μέσα θεωρούν σίγουρη την αποχώρηση του Τζούλεν Λοπετέγκι από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και την άμεση πρόσληψη του Αντόντιο Κόντε στη θέση του. Αύριο (29/10) οι ανακοινώσεις.

Η πεντάρα από την Μπαρτσελόνα στο «κλάσικο» θα αποτελέσει το τελευταίο παιχνίδι του Τζούλεν Λοπετέγκι στον πάγκο της Ρεάλ. Η «βασίλισσα» πραγματοποιεί τραγικές εμφανίσεις, μετρώντας 4 ήττες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, απολογισμός που την έχει φέρει στην 9η θέση και στο -7 από την κορυφή.

Τα ισπανικά Μέσα, μεταξύ των οποίων η «Marca» και η «As», υποστηρίζουν ότι τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί η απόλυση του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος το καλοκαίρι έχασε τη θέση του στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας επειδή υπέγραψε στους Μαδριλένους.

Αντικαταστάτης του, σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ, αναμένεται να είναι ο Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός, που το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι, δεν αποκλείεται να βρεθεί ακόμα και τη Δευτέρα (29/10) στη Μαδρίτη για τις επίσημες ανακοινώσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.