Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Πέρασε αλλά προβλημάτισε η Μπάγερν

Κύπελλο Γερμανίας: Πέρασε αλλά προβλημάτισε η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/10/2018 00:31
H Μπάγερν δεν έπεισε κόντρα στην Ρέντιγκχαουζεν της 4η κατηγορίας, ωστόσο επικράτησε 2-1 εκτός έδρας και βρέθηκε στον 3ο γύρο του Κυπέλλου. Τραυματίστηκε ο Τιάγκο.

Χωρίς να εντυπωσιάσει η Μπάγερν πήρε την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Ρέντιγκχάουζεν της 4ης κατηγορίας.

Ο Νίκο Κόβατς δεν υπολόγιζε στους τραυματίες Μπόατενγκ, Χούμελς, Κομάν, Τολισό, Χάμες και Ρόμπεν, ωστόσο κατέβασε ανταγωνιστική ομάδα. Οι Βαυαροί ξεκίνησαν πολύ δυνατά και στο 13’ το σκορ ήταν ήδη στο 0-2 χάρη στα γκολ των Βάγκνερ (8’) και Μίλερ (13’ πεν.). Στο 23’ ο Ρενάτο Σάντσες αστόχησε από την άσπρη βούλα και η Ρέντινγκχαουζεν, στην πρώτη μεγάλη της φάση στο 49', μείωσε σε 2-1 με προβολή του Μέγιερ.

Η Μπάγερν δεν μπόρεσε να βρει απάντηση και να «καθαρίσει» το ματς ωστόσο δεν το πλήρωσε και πήρε τη νίκη. Μια νίκη που ενδέχεται να αποδειχθεί πύρρειος αφού ο Τιάγκο τραυματίστηκε στον αστράγαλο και ο Κόβατς παραδέχτηκε μετά το παιχνίδι ότι είναι ανήσυχος σχετικά με το πρόβλημα που αποκόμισε ο παίκτης του.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.