Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τρομερή ανατροπή για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τρομερή ανατροπή για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/11/2018 00:05
Με δύο γκολ στο φινάλε (87’ Ντεμπελέ, 90’ Σουάρες) η Μπαρτσελόνα κέρδισε με μεγάλη ανατροπή (3-2) την Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» και ξέφυγε με +4 από την 2η Ατλέτικο. Το γύρισαν προσωρινά οι γηπεδούχοι αλλά «λύγισαν» στα τελευταία λεπτά.

Σ’ ένα παιχνίδι με δύο ανατροπές, η Μπαρτσελόνα έφυγε με νίκη-θρίλερ (3-2) από την έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο και ξέφυγε με +4 στην κορυφή από την 2η Ατλέτικο.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, που παρατάχθηκε ξανά χωρίς τον τραυματία Μέσι, ξεκίνησε ιδανικά το ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 11ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Σουάρες. Το γκολ δεν πτόησε την Ράγιο, η οποία βγήκε από το καβούκι της, έφτασε κοντά στο γκολ στο 31’ με δοκάρι του Πόθο και τέσσερα λεπτά μετά ο Ισπανός ισοφάρισε σε 1-1 με εκπληκτικό σουτ από το ύψος της περιοχής. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου αφού στο 41’ ο Σουάρες σημάδεψε το δοκάρι με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι γλίτωσαν το 1-2 και στο 57’ ολοκλήρωσαν την ανατροπή. Μετά από σέντρα από τα δεξιά ο Ντε Τομάς σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον νεοεισελθόντα Άλβαρο Γκαρθία και αυτός την έσπρωξε στα δίχτυα για το 2-1. Ο Βαλβέρδε πέρασε στο ματς τους Μουνίρ και Βιντάλ αντί των Κουτίνιο και Αρτούρ, όμως η Μπαρτσελόνα είχε μπλοκαριστεί από την αντίπαλο της.

Η Ράγιο τα έκανε όλα σωστά μέχρι το 87’ όταν μετά από γέμισμα στην περιοχή, ο Πικέ πήρε την κεφαλιά και ο Ντεμπελέ με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Γκαρθία για το 2-2. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε τρία λεπτά μετά. Ο Σέρχι Ρομπέρτο έβγαλε τρομερή σέντρα για τον Σουάρες, ο οποίος ξέφυγε από τους αμυντικούς και με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-3, λυτρώνοντας τους Καταλανούς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.