Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Ερυθρός Αστέρας ξέρανε τη Λίβερπουλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Ερυθρός Αστέρας ξέρανε τη Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2018 22:35
Με δύο γκολ του Παβκόφ (22’, 29’) ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε με 2-0 την Λίβερπουλ στο «Μαρακανά» και έβαλε φωτιά στον 3ο όμιλο. Και τις δύο ασίστ ο Μάριν, «έμπλεξαν» οι «κόκκινοι».

Ο Ερυθρός Αστέρας δέχτηκε δέκα γκολ στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια στον όμιλο αλλά στο «Μαρακανά» είναι πάντα αλλιώς. Μπροστά σε παραπάνω από 50 χιλιάδες φιλάθλους οι πρωταθλητές Σερβίας κέρδισαν με 2-0 την Λίβερπουλ, η οποία από την πλευρά της πραγματοποίησε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν δύο καλές στιγμές με Μάριν και Σάβιτς, όμως στο 17’ στάθηκαν υπερβολικά τυχεροί αφού ο Στάριτζ έχασε το… άχαστο από τα δύο μέτρα. Το 0-1 δεν έγινε ποτέ και στο 22’ ο Ερυθρός πήρε το προβάδισμα με δυνατή κεφαλιά του Παβκόφ, βάζοντας… φωτιά στο γήπεδο. Το γκολ επηρέασε τους παίκτες του Κλοπ και στο 29’ ο Σέρβος φορ «χτύπησε» ξανά με τρομερό σουτ από τα 20 μέτρα για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος το γήπεδο έγειρε αλλά η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να επιστρέψει στο ματς. Οι «κόκκινοι» είχαν δύο δοκάρια με Ρόμπερτσον (55’) και Σαλάχ (71’), ενώ στο 79’ ο Αιγύπτιος «άγγιξε» ξανά το γκολ αλλά ο Ρόντιτς έδιωξε τη μπάλα στη γραμμή. Παρά την ασφυχτική πίεση ο Ερυθρός Αστέρας κράτησε το 2-0 ως το φινάλε και έβαλε… φωτιά στον όμιλο, φτάνοντας τους 4 βαθμούς, την ώρα που η Λίβερπουλ έμεινε στους 6.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.