Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Λίβερπουλ τη νίκη, η Φούλαμ τις φωνές

Πρέμιερ Λιγκ: Η Λίβερπουλ τη νίκη, η Φούλαμ τις φωνές

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/11/2018 17:50
Η Λίβερπουλ κέρδισε με 2-0 την Φούλαμ στο «Άνφιλντ» με τους φιλοξενούμενους πάντως να φωνάζουν δικαιολογημένα για ακυρωθέν γκολ του Μίτροβιτς δευτερόλεπτα πριν το 1ο τέρμα των «κόκκινων».

Επιστροφή στις νίκες για την Λίβερπουλ, η οποία μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Άρσεναλ (1-1) και την ήττα-σοκ από τον Ερυθρό Αστέρα (2-0) για το Τσάμπιονς Λιγκ, επικράτησε με 2-0 της Φούλαμ στο «Άνφιλντ» και πέρασε προσωρινά μόνη στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μπήκε πολύ δυνατά στο ξεκίνημα έχοντας τρεις σημαντικές ευκαιρίες με Σακίρι (13’) και Σαλάχ (16’, 21’) για να ανοίξει το σκορ. Η συνέχεια άνηκε στην Φούλαμ, η οποία στο 24’ είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Σεσενιόν και πέντε λεπτά είδε τον Άλισον να της αρνείται το γκολ σε δυνατό σουτ του Σούρλε.

Η φάση του αγώνα έγινε στο 41’ με τον Μίτροβιτς να σκοράρει με κεφαλιά αλλά το γκολ να ακυρώνεται λανθασμένα για οφσάιντ. Στην εξέλιξη της φάσης η Λίβερπουλ βγήκε στην αντεπίθεση και βρήκε δίχτυα με κοντινό πλασέ του Σαλάχ για το 1-0!

Τα πάντα τελείωσαν στο ξεκίνημα της επανάληψης όταν στο 53’ η άμυνα της Έβερτον κοιμήθηκε στη σέντρα του Ρόμπερτσον και ο Σακίρι με μονοκόμματο σουτ «έγραψε» το 2-0. Από εκείνο το σημείο το παιχνίδι «έσβησε», με την Φούλαμ να γίνεται η πρώτη ομάδα στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που φτάνει στα 30 γκολ παθητικό!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.