Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Έβγαλε την υποχρέωση (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Έβγαλε την υποχρέωση (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/11/2018 18:48
Οι… ρεζέρβες του ΠΑΟΚ τα βρήκαν σκούρα απέναντι στον Εργοτέλη αλλά το γκολ του Βέρνμπλουμ (οριακά οφσάιντ) έδωσε τη λύση στον «Δικέφαλο», ο οποίος πήρε τη νίκη με 2-1 στο Παγκρήτιο και ουσιαστικά «σφράγισε» την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με την φωτιά στο Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη, αλλά κατάφερε να φύγει με τη νίκη (2-1) και να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου.

Ο «Δικέφαλος» παρουσιάστηκε με πολλές αναγκαστικές αλλαγές, ελλείψει των διεθνών και του τραυματία Βιεϊρίνια, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να προηγηθεί από πολύ νωρίς (11’) στο ματς με όμορφο τελείωμα του Μπίσεσβαρ.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία είχε αρκετά «νεκρά» διαστήματα στο παιχνίδι της. Ελ Καντουρί (30’) και Μπίσεσβαρ (32’) είχαν σημαντικές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο, ενώ στον αντίποδα ο Εργοτέλης απείλησε στο 15’ με ωραία προσπάθεια του Έφορντ, ενώ στο 34’ η κεφαλιά του Ροβίθη πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ρέι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος, είχαν δοκάρι στο 63’ με σουτ του Μπουρσέλη και στο 68’ έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Έφορντ «τσίμπησε» την μπάλα μπροστά από τον Ρέι και σε ανυπεράσπιστη εστία ο Ιατρούδης ισοφάρισε σε 1-1.

Ο ΠΑΟΚ σπατάλησε απίθανη ευκαιρία με τον Μάτος (75’), ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κενή εστία, όμως τέσσερα λεπτά μετά ο Μπίσεσβαρ έβγαλε τη σέντρα για τον Βέρνμπλουμ (οριακά οφσάιντ) κι αυτός με εύστοχη κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Εργοτέλης (Ν. Παπαβασιλείου) : Καλογεράκης, Μαζουλουξής (46’ Μπρους), Οικονόμου, Μπάτζιος, Γιακούμπου, Κοζορώνης, Τσέλιος, Μπουρσέλης (79’ Καπνίδης), Ροβίθης, Ιατρούδης, Έφορντ.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Κίτσιου, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο (63’ Κάνιας), Ζαμπά (63’ Σάχοφ), Μπίσεσβαρ (87’ Κρέσπο), Ελ Καντουρί, Άκπομ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.