Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: «Αλλοίωση του πρωταθλήματος σε βάρος της ομάδας μας»

ΑΕΚ: «Αλλοίωση του πρωταθλήματος σε βάρος της ομάδας μας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/11/2018 17:44
Για αλλοίωση του εφετινού πρωταθλήματος με επιλεκτική και μονομερή εφαρμογή των κανονισμών σε βάρος της ΑΕΚ κάνουν λόγο στην «Ένωση», μετά την απόφαση του οργάνου της ΕΠΟ να απαλλάξει από μεγαλύτερες ποινές τον Ολυμπιακό για τα επεισόδια στον αγώνα του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε πρόστιμο 60.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια των οπαδών του στον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή. Η απόφαση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, η οποία τιμωρήθηκε με -3 και δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια των οπαδών της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά οι κιτρινόμαυροι λένε ότι «Η απαλλαγή της ομάδας του Ολυμπιακού για μεγαλύτερης βαρύτητας επεισόδια σε σχέση με ό,τι συνέβη στο μεταξύ μας ντέρμπι αναδεικνύει κατά τρόπο κραυγαλέο την εκτρωματική, παράλογη και άδικη απόφαση σε βάρος της δικής μας ομάδας με την αφαίρεση τριών βαθμών, αλλά και τους δύο αγώνες, που αναγκαστήκαμε να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών.

Κάθε έννοια ισονομίας έχει ήδη καταλυθεί και η αλλοίωση του εφετινού πρωταθλήματος με επιλεκτική και μονομερή εφαρμογή των κανονισμών σε βάρος της δικής μας ομάδας αποτελεί πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.