Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: Δεν άντεξε η Κύπρος

Nations League: Δεν άντεξε η Κύπρος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/11/2018 00:26
Η Κύπρος κρατούσε τη νίκη στα χέρια της απέναντι στην Βουλγαρία όμως το εύστοχο πέναλτι του Ντιμιτρόφ στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο «ΓΣΠ» και άφησε την ομάδα του Μπεν Σιμόν εκτός διεκδίκησης της πρωτιάς στον όμιλο.

Για άλλο ένα παιχνίδι στο Nations League η Κύπρος δεν κατάφερε να πάρει παιχνίδι που προηγήθηκε στο σκορ, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Βουλγαρία στο «ΓΣΠ» και έμεινε εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης στον όμιλο. Παρόλα αυτά με το βαθμό, η ομάδα του Μπεν Σιμόν εξασφάλισε και μαθηματικά την 3η θέση στην League C, αφού υπερισχύσει σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με την Σλοβενία.

Οι Κύπριοι προηγήθηκαν στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα, όταν στο 24’ ο Ζαχαρίου έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε εύστοχα τον Πετκόφ, «γράφοντας» το 1-0. Η Βουλγαρία έβγαλε αντίδραση και μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου είχε σημαντικές ευκαιρίες για να φέρει το σκορ στα ίσα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο δεύτερο μέρος όμως η Κύπρος έμεινε «όρθια» και στο 74’ έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-0, με τον Αρτυματά να αστοχεί με προβολή από τη μικρή περιοχή. Ακολούθησε νέα καλή στιγμή των γηπεδούχων με σουτ του Μαργκάσα (83’) ενώ οι Βούλγαροι απάντησαν στο επόμενο λεπτό με κεφαλιά του Μπουντούροφ.

Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς στο 89’ με τον Λαΐφη να ανατρέπει τον Ποπόφ στην περιοχή και τον Ντιμιτρόφ να νικά τον Παναγή από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Το 1-1 έμεινε ως το φινάλε και η Βουλγαρία θα διεκδικήσει μαζί με την Νορβηγία την πρόκριση για την League B.

Η βαθμολογία:

1. Νορβηγία 10
2. Βουλγαρία 10
3. Κύπρος 5
4. Σλοβενία 2

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.