Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

H UEFA ανακοίνωσε έρευνα για τα γεγονότα στο ΟΑΚΑ, κίνδυνος τιμωρίας για την Εθνική

H UEFA ανακοίνωσε έρευνα για τα γεγονότα στο ΟΑΚΑ, κίνδυνος τιμωρίας για την Εθνική

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/11/2018 23:17
Η UEFA ανακοίνωσε πως ο αρμόδιος για θέματα Δεοντολογίας και Πειθαρχικής έχει αναλάβει ήδη έρευνα για τα συμβάντα στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην Ελλάδα και την Εσθονία.

Ορατός είναι ο κίνδυνος επιβολής ποινών για την Εθνική μας ομάδα μετά τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ! Όπως ανακοίνωσε η UEFA, o Επιθεωρητής Δεοντολογίας και Πειθαρχικής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ορίστηκε να κάνει έρευνα για να δει τα περιστατικά που αναφέρθηκαν στο περιθώριο της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Εσθονία στις 18 Νοεμβρίου του 2018.

Υπενθυμίζεται πως περίπου 50 άτομα σήκωσαν σημαία με τον «Μαύρο Ήλιο» των S.S ενώ έκαψαν και μια τούρκικη σημαία. Να σημειωθεί πως η FARE, η οργάνωση που συνεργάζεται με την UEFA κατά των διακρίσεων και του ρατσισμού, έχει το σύμβολο και την σημαία του Μαύρου Ήλιου στο σημείο που πρέπει να επιβάλλονται ποινές.

Τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στο Ολυμπιακό Στάδιο, κινητοποίησαν και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη ο οποίος έστειλε επιστολή στους αρμόδιους εισαγγελείς ζητώντας να χρησιμοποιηθεί ό,τι φωτογραφικό υλικό υπάρχει, ώστε να βρεθούν τα συγκεκριμένα άτομα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.