Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Απογευματινός περίπατος για Σίτι στο Λονδίνο

Πρέμιερ Λιγκ: Απογευματινός περίπατος για Σίτι στο Λονδίνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2018 19:19
Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 4-0 την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και παραμένει σταθερά πρώτη στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ με +2 από την Λίβερπουλ. Δύο γκολ και μια ασίστ ο Σανέ.

Την 8η διαδοχική νίκη της πήρε η Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 της Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο. Οι «πολίτες» δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα από τα «σφυριά» του Μανουέλ Πελεγκρίνι και διατηρήθηκαν μόνοι στην κορυφή με +2 από την Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μπήκε φουριόζα στο ματς, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος. Στο 11’ ο Νταβίντ Σίλβα βρήκε δίχτυα από κοντά μετά από σέντρα του Στέρλινγκ, ο οποίος στο 19’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Σανέ.

Η Γουέστ Χαμ προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δύο καλές στιγμές με Αρναούτοβιτς και Αντόνιο όμως ο Έντερσον κράτησε το μηδέν. Αντίθετα η Σίτι έφτασε στο 0-3 με τον Σανέ (34’) ο οποίος σκόραρε από κοντά σε φάση που ξεκίνησε από ωραία μπαλιά του Φερναντίνο.

Ο ρυθμός έπεσε αισθητά στην επανάληψη, με την Γουέστ Χαμ να στέκεται άτυχη στο 58’ έχοντας δοκάρι με τον Τσιτσαρίτο. Η Σίτι κατέβασε ταχύτητα αλλά στις καθυστερήσεις πέτυχε και 4ο γκολ, με τον Σανέ να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 0-4. Το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου έχει μετατραπεί στο πιο φιλόξενο γήπεδο για τους «πολίτες», οι οποίοι μετρούν 17 γκολ στις τέσσερις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.