Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστική αναβολή στο Ρίβερ - Μπόκα!

Οριστική αναβολή στο Ρίβερ - Μπόκα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2018 19:56
Ο πρόεδρος της Conmebol Αλεχάντρο Ντομίνγκες ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια και έτσι ακυρώθηκε εκ νέου η ρεβάνς του τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες. Αγνωστο πότε θα διεξαχθεί.

Ούτε σήμερα (25/11) θα γίνει ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς.

Ο πρόεδρος της Conmebol, Αλεχάντρο Ντομίνγκες ανακοίνωσε ότι ούτε η Ομοσπονδία, ούτε η αστυνομία είναι σε θέση να εγγυηθούν για την ασφάλεια και έτσι το δεύτερο ραντεβού τίτλου για το Κόπα Λιμπερταδόρες δεν θα παιχτεί ούτε την Κυριακή.

Μάλιστα, είναι άγνωστο το πότε θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, ωστόσο ο χρόνος πιέζει αφού ο κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες θα πρέπει να δώσει αγώνα στις 18 Δεκεμβρίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

«Η απόφαση ελήφθη, Θα προσκαλέσω τους προέδρους των δύο ομάδων στην Ασουνσιόν για να αποφασίσουμε από κοινού πότε θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Δεν είναι αυτό που θέλαμε. Οι συνθήκες όμως δεν είναι οι κατάλληλες. Υπάρχει μία ομάδα που δέχθηκε επίθεση, θέλαμε οι δύο ομάδες αν έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο να έπαιζαν δίχως δικαιολογίες, με ίσες συνθήκες. Εκτός του Πάμπλο Πέρες υπάρχουν ακόμα 4-5 ποδοσφαιριστές της Μπόκα που δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν και μοιραία αυτό προκαλεί ανισορροπία σε όλα. Όλοι πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους, η κατάσταση δεν είναι αυτή που θα έπρεπε», δήλωσε ο πρόεδρος της Conmebol.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.