Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Διπλό πρωτιάς για Ρεάλ στο «Ολίμπικο»

Τσάμπιονς Λιγκ: Διπλό πρωτιάς για Ρεάλ στο «Ολίμπικο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2018 01:18
Η Ρεάλ κέρδισε με 2-0 την Ρόμα στο «Ολίμπικο» και «σφράγισε» την πρωτιά στον όμιλο, αφήνοντας τους «τζιαλορόσι» στην 2η θέση του γκρουπ. Μπέιλ (47’) και Βάθκεθ (59’) οι σκόρερ, «φθηνά» λάθη από την ομάδα του Ντι Φραντσέσκο.

Σπουδαία νίκη που της εξασφάλισε από σήμερα την πρωτιά στον όμιλο πήρε η Ρεάλ, η οποία πέρασε με 2-0 από την έδρα της Ρόμα.

Η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να προηγηθεί με κορυφαία αυτή του Ουντέρ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, αφού ο Τούρκος κατάφερε να αστοχήσει μόνος του από τα δύο μέτρα.

Τα πράγματα ήταν διαφορετικά στην επανάληψη, αφού στο 46’ ο Μπέιλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των Όλσεν-Φάτσιο, απέφυγε το μαρκάρισμα του Μανωλά και με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-1.

Τα πάντα τελείωσαν στο 59’ με τον Βάθκεθ να σκοράρει ανενόχλητος από κοντά έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Μπενζεμά. Η Ρόμα δεν κατάφερε να βρει απάντηση και να επιστρέψει στο ματς και έτσι το τελικό 2-0 έδωσε στην Ρεάλ την πρωτιά του ομίλου.

Στο άλλο ματς, η Πλζεν κέρδισε με ανατροπή (2-1) την ΤΣΣΚΑ μέσα στη Μόσχα και την έπιασε στην 3η θέση με 4 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό με πέναλτι του Βλάσιτς, όμως οι Τσέχοι έφεραν… τούμπα το ματς με τους Προζασκά (44’) και Χέιντα (81’).

Πλέον η Βικτόρια Πλζεν υποδέχεται την Ρόμα την επόμενη αγωνιστική στις 12 Δεκεμβρίου, ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ρεάλ Μαδρίτης


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.