Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Προς Σαντιάγο Μπερναμπέου ο τελικός Ρίβερ - Μπόκα!

Προς Σαντιάγο Μπερναμπέου ο τελικός Ρίβερ - Μπόκα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2018 17:56
Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, κατά 90% ο δεύτερος τελικός της Ρίβερ Πλέιτ με την Μπόκα Τζούνιορς θα γίνει στη Μαδρίτη και στο Σαντιάγο Μπερναμπέου την επόμενη εβδομάδα.

Ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες μεταξύ της Ρίβερ Πλέιτ και της Μπόκα Τζούνιορς, που αναβλήθηκε λόγω των επεισοδίων έξω από το Μονουμεντάλ, είναι τελικά πολύ πιθανό να λάβει χώρα σε ευρωπαϊκό έδαφος, και συγκεκριμένα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου της Μαδρίτης.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, η επιλογή του Σαντιάγο Μπερναμπέου είναι κλεισμένη κατά 90%, με τη FIFA να έχει ήδη επικοινωνήσει με την Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Το πιθανότερο σενάριο αν κλειδώσει και τυπικά η επιλογή του γηπέδου της Ρεάλ, είναι ο τελικός να διεξαχθεί το άλλο σαββατοκύριακο, 8 ή 9 Δεκεμβρίου (σ.σ. η Ρεάλ παίζει εκτός με την Ουέσκα). Να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό σχετικά με τη διάθεση εισιτηρίων σε οπαδούς της Ρίβερ Πλέιτ, ενώ εκκρεμεί να εξεταστεί και το αίτημα της Μπόκα σχετικά με την αποβολή των "μιγιονάριος" από τη διοργάνωση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.