Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Η Παλέρμο πωλήθηκε για 10 ευρώ!

Η Παλέρμο πωλήθηκε για 10 ευρώ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2018 15:42
Ο Μαουρίσιο Ζαμπαρίνι ανακοίνωσε ότι πούλησε τις μετοχές του στην Παλέρμο σε επενδυτικό όμιλο που εδρεύει στο Λονδίνο για το ποσό των… 10 ευρώ!

Νέα εποχή στην Παλέρμο, αφού έπειτα από αρκετές συζητήσεις ο Μαουρίσιο Ζαμπαρίνι ήρθε σε συμφωνία με επενδυτικό όμιλο που εδρεύει στο Λονδίνο και ο οποίος δεσμεύτηκε να φτιάξει νέο γήπεδο στην ομάδα και φυσικά να επενδύσει σε αυτή.

Για αυτό το λόγο ο 77χρονος αποφάσισε να προβεί σε μία συμβολική κίνηση πουλώντας το σύνολο των μετοχών του για μόλις 10 ευρώ!

«Σκέφτομαι το μέλλον του συλλόγου και των φιλάθλων του Παλέρμο, και για αυτό υπέγραψα την συμφωνία. Και όλο αυτό έγινε με έναν κόμπο στο λαιμό μου» δήλωσε ο Ζαμπαρίνι και πρόσθεσε:

«Ο στόχος εδώ και αρκετό καιρό ήταν να βρεθεί κάποιος που θα μπορούσε να συνεχίσει τη δουλειά μου με μεγαλύτερη οικονομική επιρροή, με σημαντικούς στόχους που μπορούν να επιτευχθούν μόνο με επενδύσεις που δεν είχα πλέον τη δυνατότητα να κάνω. Εκτός από το Παλέρμο, που πωλήθηκε με συμβολικό κόστος 10 ευρώ, πουλήσαμε επίσης τη Mepal, τους ιδιοκτήτες του brand name, με τη δέσμευση να επιστρέψουμε το υπόλοιπο της πίστωσης στην Παλέρμο. Ένα ποσό ύψους 22,8 εκατ. ευρώ που θα εισέλθει στο ταμείο για να εξασφαλίσει υγιή οικονομική κατάσταση. Οι νέοι ιδιοκτήτες με έδρα το Λονδίνο θα θέσουν σε εφαρμογή, με τη βοήθεια βιομηχανικών ενώσεων, την απαραίτητη δραστηριότητα για την κατασκευή του γηπέδου και του χώρου κατάρτισης» δήλωσε ο Ζαμπαρίνι, ο οποίος στα 16 χρόνια που βρέθηκε στον σύλλογο άλλαξε 45 (!) προπονητές…

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.