Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Σούπερ ανατροπή για Άρσεναλ στο ντέρμπι

Πρέμιερ Λιγκ: Σούπερ ανατροπή για Άρσεναλ στο ντέρμπι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/12/2018 23:11
Με πρωταγωνιστή τον Ομπαμεγιάνγκ (2 γκολ, 1 ασίστ), η Άρσεναλ κέρδισε με 4-2 την Τότεναμ στο ντέρμπι του Β. Λονδίνου και προσπέρασε τη συμπολίτισσα στην 4η θέση.

Η Άρσεναλ ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι του Β. Λονδίνου με αντίπαλο την Τότεναμ. Με τρομερή ανατροπή στο δεύτερο μέρος οι «κανονιέρηδες» πήραν εμφατική νίκη με 4-2 στο «Έμιρειτς» και έπιασαν τετράδα.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν γίνονταν για την Άρσεναλ, αφού στο 8’ ο Βερτόγχεν έκανε χέρι στην περιοχή και ο Ομπαμεγιάνγκ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 1-0. Οι «κανονιέρηδες» συνέχισαν να πιέζουν για ένα δεύτερο γκολ αλλά στο 30’ ο Ντάιερ ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Έρικσεν.
Η ανατροπή των «πετεινών» ήρθε τρία λεπτά, με τον Κέιν να σκοράρει από την άσπρη βούλα του πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Σον από τον Χόλντινγκ. Στο ημίχρονο ο Έμερι έριξε στο ματς Ράμσεϊ και Λακαζέτ, αλλαγές που έκαναν τη διαφορά. Στο 56’ μετά από μπαλιά του Μπεγιερίν, ο Ράμσεϊ τσίμπησε για τον Ομπαμεγιάνγκ και ο Γκαμπονέζος με τρομερό τελείωμα εκτός περιοχής έκανε το 2-2.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 75’. Ο Ράμσεϊ έκλεψε από τον Φόιθ και έδωσε στον Λακαζέτ, ο οποίος με σουτ από το ημικύκλιο έστειλε τη μπάλα δοκάρι και μέσα για το 3-2.

Στο 77' διαμορφώθηκε το τελικό 4-2 όταν ο Ομπαμεγιάνγκ πέρασε κάθετη για τον Τορέιρα και ο Ουρουγουανός με δυνατό διαγώνιο σουτ βρήκε τη γωνία για το τελικό 4-2. Στο 85’ ο Βερτόγχεν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και άφησε την Τότεναμ με παίκτη λιγότερο. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των «πετεινών» μετά από ένα μήνα που έφερε την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο στην 5η θέση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.