Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Με άνεση στους «16» Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο

Κύπελλο Ισπανίας: Με άνεση στους «16» Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/12/2018 01:26
Χωρίς να συναντήσει πρόβλημα η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 4-1 της Λεονέσα και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου. Άνετα η Ατλέτικο, σταμάτησε στα οχτώ η Βιγιαρεάλ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκούρασε σχεδόν όλους τους βασικούς του αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Μπαρτσελόνα να πάρει άνετη νίκη με 4-1 επί της Λεονέσα στο «Καμπ Νου» και να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου.

Τα πάντα τελείωσαν από το πρώτο μέρος, με τους Καταλανούς να πετυχαίνουν τρία όμορφα γκολ. Στο 18’ ο Μουνίρ άνοιξε το σκορ με τρομερό τελείωμα εντός περιοχής, ενώ στο 26’ ο Σουάρεθ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή. Στο 42’ ο Μάλκομ σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά για το 3-0, με τον Ράκιτιτς να μοιράζει και τις τρεις ασίστ.

Στην επανάληψη η ομάδα της Σεγούντα Β πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Σενιέ (54’), ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Σουάρεθ (70’), πετυχαίνοντας δεύτερο προσωπικό γκολ στο ματς.

Στους «16» προκρίθηκε και η Ατλέτικο μετά το άνετο 4-0 επί της ερασιτεχνικής Σαν Αντρέου στο «Μετροπολιτάνο». Λεμάρ (48’), Κάλινιτς (53’), Κορέα (55’) και Βιτόλο (81’) πέτυχαν τα γκολ της νίκης για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Τη νίκη της ημέρας στο θεσμό πέτυχε η Βιγιαρεάλ, διαλύοντας με 8-0 την Αλμερία στην έδρα της. Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Εκαμπί, με το «κίτρινο υποβρύχιο» να παίρνει την πρόκριση με συνολικό σκορ 11-3. Η Σεβίλλη κέρδισε με 1-0 την Βιγιανοβένσε της Σεγούντα Β (0-0 το πρώτο ματς), ενώ η Σοσιεδάδ άφησε εκτός τη Θέλτα μετά τη νίκη της με 2-0 στο «Ανοέτα». Η Ζιρόνα κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Αλαβές και πήρε την πρόκριση με συνολικό σκορ 4-3, ενώ νίκη πρόκρισης με το ίδιο σκορ σημείωσε η Βαγιαδολίδ απέναντι στην Μαγιόρκα.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.