Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Ποντένσε και Λάζαρο στη Ξάνθη, ξανά εκτός ο Τουρέ

Με Ποντένσε και Λάζαρο στη Ξάνθη, ξανά εκτός ο Τουρέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/12/2018 14:35
Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Ξάνθη συμπεριλήφθηκαν οι Ντανιέλ Ποντένσε και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος παρά τα προβλήματα τραυματισμών. Εκτός ξανά ο Τουρέ.

Κανονικά στην προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη πήρε μέρος ο Ποντένσε και ενώ η χθεσινή ενημέρωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έκανε λόγο για θλάση ελαφράς μορφής. Έτσι, ο Πορτογάλος εξτρέμ συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι στα Πηγάδια.

Στους «εκλεκτούς» του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται και το όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αντιμετώπιζε ένα σφίξιμο αλλά έσφιξε τα δόντια και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αν και δεν είναι βέβαιο ότι θα αγωνιστεί.

Στην αποστολή, η οποία αποτελείται από 21 παίκτες, βρίσκεται επίσης και οι Καμαρά, ενώ εκτός έμεινε ξανά ο Τουρέ, όπως και ο Τσιμίκας.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ομάρ, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγέρμε, Ναουέλ, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο, Μάνος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.